Meer informatie? 088 - 540 3895 info@autoblox.eu

Visie AutoBLOX

AutoBLOX is een webbased software systeem voor het waarderen en B2B verkopen van gebruikte voertuigen. AutoBLOX moet het middel zijn om eigen strategie├źn en werkwijzen effici├źnt en effectief in de praktijk te kunnen brengen.

AutoBLOX - webbased remarketing software

Binnen het AutoBLOX systeem moeten activiteiten eenvoudig kunnen worden toebedeeld. Inzicht in status en opvolging moeten eenvoudig inzichtelijk te zijn. Informatie rond waarden en biedingen dienen betrouwbaar en gemakkelijk inzichtelijk te zijn.

Resultaten dienen in gepaste rapportages inzichtelijk gemaakt te worden. Integratie met bestaande systemen en applicaties moeten op eenvoudige wijze gerealiseerd kunnen worden.

Positionering AutoBLOX

AutoBLOX is toepasbaar in het taxeren, beschrijven en inspecteren van processen ten behoeve van de online verkoop.
In de werkvolgorde binnen autobedrijven is dit het proces van:

  • Afgeven van inruilwaarden ten behoeve van een inruilvoorstel op basis van basisspecificaties, opties en kilometerstand
  • Het genereren van waardetaxatierapporten. Hierbij staat een optimale specificatie en beschrijving van de staat van het voertuig centraal
  • Het innemen en beschrijven van ingeruilde voertuigen ten behoeve van online B2B verkoop
  • B2B verkopen en veilen
  • B2B verkoopafwikkeling waaronder facturatie, vrijgave en kentekenafwikkeling
  • Rapportage van prestaties met diverse invalshoeken; per veiling, per type voertuig, per user en per koper

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AutoBLOX? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op