Meer informatie? 088 - 540 3895 info@autoblox.eu

Uw eigen remarketing site

Verbeter uw opbrengsten met een eigen remarketing site van AutoBLOX

Wilt u meer rendement uit de verkoop van uw gebruikte voertuigen halen? Met een eigen remarketing site via AutoBLOX verbeteren vele gerenommeerde autobedrijven hun commerciële auto verkopen naar de handel. Met als resultaat: een hoger rendement. Dit komt omdat er meer biedingen worden gedaan door een beduidende stijging in bieders. Creëer uw eigen autoveiling op uw remarketing site, geheel in uw eigen huisstijl. De remarketing site kent een complete set van verkoopmethodes. Door de verschillende modules die de software kent, kan de manier van verkopen geheel naar eigen inzicht worden ingesteld. U bepaalt hoe uw workflow eruit komt te zien. De occasion site is geheel online en dus altijd en overal benaderbaar zodat u op elk moment van de dag inzicht heeft in alle processen.

  • Eenvoudig en effectief werken rondom de verkoop van auto’s binnen uw eigen remarketing site
  • Een gestroomlijnd proces waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft
  • Ervaren en deskundige medewerkers van AutoBLOX zorgen ervoor dat de remarketing site volledig wordt toegespitst op uw autobedrijf.
  • Integratie met bestaande systemen in uw remarketing site

De medewerkers van AutoBLOX geven u als professioneel autobedrijf graag een deskundig advies over de mogelijkheden van een eigen remarketing site. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie

Waarom werken met AutoBLOX?

  • Uw eigen remarketing site in de look-and-feel van uw autobedrijf
  • Binnen de remarketing site kunt u zelf workflows formeren
  • Intercompany data-uitwisseling
  • Eenvoudig uitvoeren van trendanalyses, inzien van gebruikersgedrag
  • De applicatie kent een koppeling met VWE
  • Zelf de gebruikersrechten beheren

Mis deze slimme software niet!

Ook u, als professioneel autobedrijf, kunt een eigen online autoveiling organiseren middels de remarketing site van AutoBLOX. De software van AutoBLOX is tevens erg geschikt voor het taxeren en het business-t0-business verkopen van occasions aan de handel. Breng uw strategieën en werkwijzen effectief in de praktijk en kies voor de remarketing site software van AutoBLOX!

De software van AutoBLOX is in 2008 samengesteld om het verkoopproces helder en inzichtelijk te maken. Ons deskundige team heeft een jarenlange ervaring in de IT- en automotivebranche. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een eigen remarketing site.

Meer lezen:

Deze autobedrijven gingen u voor

Deze autobedrijven verbeteren hun verkoopproces al met een eigen auto veiling website via AutoBLOX. Wilt u ook optimale winst uit het verkoopproces behalen? Neem dan eens contact met ons op voor een passende offerte en ontdek de mogelijkheden van een remarketing site.

“Het workflowpakket AutoBLOX biedt nu al ruim 4 jaar een prima ondersteuning van onze primaire processen. De veranderende marktomstandigheden maar vooral ook onze wensen worden vertaald binnen AutoBLOX. Met AutoBLOX kunnen wij de 3.000 voertuigen die jaarlijks bij ons in behandeling zijn op een juiste manier monitoren.”

Over AutoBLOX

De remarketing site van AutoBLOX is in 2008 gemaakt vanuit de gedachte het remarketing proces voor autobedrijven transparant en inzichtelijk te maken. De werknemers van vertellen u graag meer over de occasion software van AutoBLOX en de mogelijkheden hiervan voor uw autobedrijf.